Pomoc psychologa

Wszyscy dotknięci traumą wojny, bez względu na wiek otrzymają od Fundacji specjalistyczne wsparcie psychologiczne. Dyplomowany psycholog z Ukrainy jest do Waszej dyspozycji.
Dyżury od poniedziałku do piątku w godzinach 16.00 – 18.00 czasu polskiego.
Dyżury od poniedziałku do piątku w godzinach 17.00 – 19.00 czasu ukraińskiego.

DLA KOGO POMOC?
Skorzystać z pomocy mogą zarówno dorośli jak i ich dzieci. Wszyscy, którzy doświadczyli traumy w wyniku działań wojennych. Konieczność ucieczki z domu, nowe miejsce tymczasowego pobytu również mogą okazać się problemem – jeśli sama / sam czujesz się źle w zaistniałej sytuacji – jeśli widzisz, że źle czuje się Twoje dziecko – to pomoc naszej fundacji jest właśnie dla Ciebie. Zadzwoń – porozmawiaj z naszym psychologiem – jeśli dzwonisz w imieniu dziecka opowiedz o tym, jaki Twoje dziecko ma problem i pozwól dziecku rozmawiać bezpośrednio.

JAK SKORZYSTAĆ Z POMOCY?
W godzinach dyżuru zadzwoń (połączenie głosowe – nie wideo) w aplikacji WhatsApp. Od 16.00 czasu polskiego (17.00 czasu ukraińskiego) przez 2 godziny bezpłatna konsultacja z psychologiem naszej Fundacji.

WOJNA TO KOSZMAR I TRAUMA!
Nieleczona trauma ma dramatyczny wpływ na codzienne życie!
Pamiętaj, że Fundacja Rozwoju Ukrainy jest po to, żeby pomóc.
Również na płaszczyźnie emocjonalnej.
Skorzystaj z bezpłatnej pomocy psychologicznej!
Codziennie w godzinach 16.00-18.00 czasu polskiego (17.00-19.00 czasu ukraińskiego) będzie na Ciebie czekała PANI PSYCHOLOG!
Rozmowy odbywają się w języku ukraińskim!

[njwa_button id=”116″]