Партнери

Фонд Традиція і Майбутнє

У зв’язку з безпрецедентним нападом Російської Федерації на Україну допомога беззахисним мирним жителям і військовим, які борються за їх безпеку, стає нашим моральним обов’язком.
У злочинно розбомблених українських містах гинуть невинні люди та воїни, які захищають Батьківщину на фронті.
Російські атаки руйнують українську інфраструктуру, в тому числі лікарні. Тисячі мирних жителів, жінок і дітей позбавлені базової медичної допомоги. Інформація про злочинну діяльність російських військ з-за східного кордону викликає потребу діяти та допомагати нужденним.
Підтримка жертв війни має надаватися як тим, хто був змушений покинути свої домівки і зараз перебуває на території Республіки Польща, так і тим, хто залишився в Україні.
Збільшення потреб українських громадян у сфері забезпечення медичної допомоги внаслідок тривалого збройного конфлікту вимагає термінової міжнародної підтримки.
Багато українських госпіталів та пунктів первинної медико-санітарної допомоги були повністю зруйновані внаслідок війни, тому існує реальна потреба в організації мобільних польових шпиталів на території України, щоб як солдати, так і звичайні жителі – люди похилого віку, жінки та діти мали змогу отимати необхідну допомогу. Їм вона дійсно потрібна.
В усьому вільному світі, який сповідує демократичні цінності, є моральний обов’язок підтримувати страждаючих цивільних осіб і солдатів, які віддають життя за них.
У змісті цього зобов’язання, яке також покладено на неурядові організації, що діють на території Республіки Польща, Фонд «Розвитку України» та Фонд «Традиція і майбутнє» вирішили укласти угоду про співпрацю в рамках мети надання підтримки державним та неурядовим організаціям, а також громадянам України у наданні базової медичної допомоги військовим та цивільним особам на територіях, що постраждали від бойових дій.

FIXITM.B.Edukacja

LAMBERT DEFENDER SP. Z O.O.