Про Фонд

Коли Росія вторглася в Україну, більшість із нас вирішили допомогти. Кожен окремо допомагав у міру своїх можливостей. З часом група волонтерів все частіше зустрічалася в одних і тих же місцях – на кордоні, в центрах гуманітарної допомоги. Не знаючи коли, ми почали працювати в невеликих неформальних групах. Так було легше. Таким чином, виникла потреба систематизувати та формалізувати надану допомогу. Зараз, як Фонд Розвитку України, ми працюємо набагато ефективніше. Завдяки цьому ми можемо надавати цілеспрямовану допомогу безпосередньо на фронт. Надаємо обладнання для польових госпіталів, аптечки для бійців та інше тактичне обладнання.
Швидко набутий досвід дозволяє нам ефективно працювати в охопленій війною країні. Саме особистий контакт із воюючими солдатами та лікарями на передовій дозволив нам присвятити допомогу, яку ми надаємо, задовольнивши їхні реальні потреби. Ми спеціалізуємося на доставці допомоги в надзвичайно небезпечні місця. Доїжджаємо навіть на окуповані території з допомогою для громадян України.
Ми робимо все можливе, щоб прискорити закінчення цієї війни та постійно пом’якшувати її катастрофічні наслідки. Ми допомагаємо як воюючій Україні, так і її громадянам, які тікають від війни. Ми організовуємо перевезення біженців, допомагаємо їм у всіх сферах, у яких вони потребують цієї допомоги. Ми опікуємося багатьма родинами, допомагаємо їм оформити всі юридичні формальності, знайти роботу та житло
ми забезпечуємо їх усіма необхідними засобами до існування. Для потребуючих сімей у Польщі ми надаємо медичне обладнання (глюкометри, пульсоксиметри, тонометри, пульсометри плода, апарати ЕКГ), ортопедичні вироби (пристрої для стояння, інвалідні візки). Ми комплексно піклуємося про сім’ї з інвалідністю, які після переселення не можуть самостійно функціонувати. Ми організовуємо професійні курси, навчання та вивчення польської мови (наразі 36 груп) для біженців, які перебувають у Польщі.
Допомагаємо – всіляко.
Бо так належить.